top of page
Future Insight

Vacature: sales executive Clearly.Projects

Bijgewerkt op: 1 dag geleden

Ben jij een senior sales professional die zowel strategische kansen creëert als omzetdoelen overtreft? Heb jij ervaring met het leiden van salestrajecten binnen infrastructurele projecten en wil je klanten helpen hun projecten efficiënter en succesvoller te managen met onze innovatieve software? Word jij enthousiast van strategisch business development, key accountmanagement en het signaleren van nieuwe marktkansen in de grootzakelijke markt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Om ons marktaandeel met Clearly.Projects verder te laten groeien, zoeken wij een sales executive met:

  • aantoonbare ervaring en een breed netwerk binnen de infra en/of bouwsector;

  • HBO/WO werk- en denkniveau, met aantoonbare ervaring in het managen van complexe salestrajecten;

  • een gedreven professional die zelfstandig, commercieel en resultaatgericht werkt, met een duidelijke visie op sales- en marketingstrategieën.


Wij zoeken iemand die:

  • energie haalt uit het ontwikkelen en uitvoeren van strategische salesplannen, en nieuwe marktkansen kan identificeren;

  • kansen kan verzilveren in zowel acquisitie, aftersales als upselling, en langdurige klantrelaties kan opbouwen;

  • met gepaste trots en overtuiging onze innovatieve software binnen de civiele sector vertegenwoordigt en ons product krachtig weet te positioneren tegenover concurrenten;

  • 32 tot 40 uur beschikbaar is.


Je bent een kei in het begrijpen van de klantbehoefte en in staat om dit te vertalen naar de juiste oplossingen. Je begrijpt dat succes niet alleen afhangt van de beste technologie, maar ook van de juiste toepassing en 'adoptie' door de gebruiker. Je hebt enthousiasme en passie om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de klanten als collega’s je graag zien.


Woorden die jou verder goed omschrijven zijn: winnen, gedreven, teamspeler, pro-actief, doortastend en oplossingsgericht.

Wie zijn wij?

Future Insight is een dynamische organisatie actief in projecten binnen de leefomgeving. Wij onderscheiden ons door, naast het gebruik van open data standaarden en schaalbare webgebaseerde technologieën, de eindgebruiker als uitgangspunt te nemen en te werken aan een zo eenvoudig en optimaal mogelijke oplossing om aan ieders behoefte te voldoen. Wij ontwikkelen verschillende slimme en ondersteunende softwareoplossingen zoals Clearly.Projects.


Clearly.Projects is hét online integrale samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving, dat projectinformatie koppelt aan een GIS-database voor visuele weergave. Het platform voorkomt informatieverlies en optimaliseert de samenwerking binnen (bouw)teams en met opdrachtgevers, alles in één applicatie zonder extra licenties. Hierdoor worden risico’s beter beheerst, faalkosten verminderd, en wordt versnipperde informatie in losse systemen voorkomen. De uniforme werkwijze en het overzicht van projectinformatie gekoppeld aan de kaart maken het platform uniek.


Ons jonge en dynamische team werkt gedreven aan continue verbetering en innovatie. Wij zoeken elkaar op en vieren onze successen samen. Tijdens Future Insight meetings inspireren wij elkaar, ondernemen we samen activiteiten en sluiten we de dag feestelijk af. Op maandagen en donderdagen werken we op kantoor in Zwolle. Zelfstandig werken is mogelijk, maar we staan altijd klaar voor elkaar!


Onze klanten bevinden zich zowel in binnen- als buitenland, waaronder overheden, ingenieursbureaus en aannemers. Denk aan organisaties zoals Heijmans, Strukton, de Gemeente Rotterdam of het Ministerie van Economische Zaken van Estland.


Wat wij bieden

  • Bruto salarisrange tussen de 5.700 en 7.500 EUR afhankelijk van ervaring

  • 8% vakantiegeld

  • Keuzebudget van 5,8% op je bruto salaris

  • Prestatie gerelateerde bonus

  • Vakantiedagen in overleg

  • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding), telefoon en laptop

  • Mogelijkheden voor opleiding en training

  • Flexibele werktijden


Solliciteren

Ben jij de senior sales professional die bijdraagt aan ons succes? We ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Stuur deze naar Mirella Hilgenkamp via [email protected]. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mirella via +31 (0)6 - 45 42 24 59.



Gerelateerde posts

bottom of page