top of page
  • Future Insight

Krijg inzicht in bouwkundige vooropnames en live monitoring met Clearly.Projects en Quattro Expertise

Wil je de bouwkundige vooropnames van je stakeholders inzien? Of ben je benieuwd naar de resultaten van de live monitoring met betrekking tot schades bij je stakeholders? In Clearly.Projects brengen wij de rapportages van onze partner Quattro Expertise, de expert op het gebied van schadeloos bouwen, haarfijn in beeld.



Bij Future Insight geloven we in de kracht van samenwerking, en onze samenwerking met Quattro Expertise is daar een uitstekend voorbeeld van! Waar Clearly.Projects je een breed overzicht biedt, geeft Quattro Expertise je een diepgaand inzicht hoe je schadeclaims kunt voorkomen. Quattro Expertise gelooft dat je ieder bouw- en infraproject kunt afronden zonder schadeclaims. Het opstarten van een schadeclaim kost gemiddeld al 2.500 euro, en daarnaast een hoop tijd en energie, exclusief de uitbetaling van de claim. Dankzij hun bouwkundige opnames vooraf en met continue monitoring tijdens het bouwproces voorkomen zij deze claims.


Samen combineren we het beste van beide werelden. Of je nu met Clearly.Projects of Quattro Expertise werkt, de synergie tussen onze tools maakt jouw projectmanagement eenvoudiger en efficiënter.


Stel je voor: bouwkundige vooropnames en sensordata direct beschikbaar in je stakeholderinformatie. Met Clearly.Projects houden we iedereen up-to-date, van de voorbereidingsfase tot en met de uitvoering.


Dankzij Quattro Expertise koppelen we bouwkundige opnames en monitoringdata moeiteloos met Clearly.Projects. Denk aan:

  • Gedetailleerde perceelcontouren

  • Statusupdates van opnames

  • Sensorlocaties en -types, zoals trillings- en tilt-meters


En dit is nog maar het begin! Quattro is hard bezig met het ontsluiten van nog meer data via hun API.


Meer weten?

Benieuwd hoe deze samenwerking jouw projecten kan versterken? 


Neem dan contact op met Dennis Wieringa.

Comments


bottom of page