Werk & werf-event

In deze 12-uur durende business challenge werk je samen met geselecteerde toppers aan uitdagende teamopdrachten. Net even anders dan de bekende ‘business courses’, ‘inhousedagen’, ‘kennismakingslunches’ en ‘recruitment days’, maar wél met dezelfde insteek. Jij leert ons kennen en wij leren jou kennen! Heb jij affiniteit met techniek en IT? Check dan ons werk & werf-event.

HET EVENT ‘werk & werf’
Op donderdag 7 november van 10.00 tot 22.00 uur verzorgt FUTURE INSIGHT een compleet programma met o.a. uitdagende challenges, inspirerende ontmoetingen, een goede lunch en een legendarische barbecue. Samen met andere talentvolle WO-afstudeerders en Young Professionals maak je dit op 7 november mee:

  • kennismaken met FUTURE INSIGHT:  #team, #visie, #projecten, #werkcultuur, #kantoor
  • team-challenges: met in elke ronde nieuwe divers samengestelde teams. De challenges verschillen per ronde maar het tonen van je analytisch vermogen, creatief denken, snelheid, affiniteit met techniek en werken met vrijheid & verantwoordelijkheid staan altijd centraal
  • games, food & fun.

Werken bij FUTURE INSIGHT
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die op een moderne manier gaan samenwerken in ons ‘TenderTeam 2.0’. Bij deelname aan dit event heb je een goede kans versneld door te stromen naar een sollicitatie voor een plek in dit team. Een specifiek academisch profiel is hierbij niet van belang: wij geloven in talenten bundelen en interdisciplinair samenwerken!

Aanmelden
Ben jij die academische topper met een sterk analytisch vermogen en affiniteit met techniek? En weet jij als geen ander hoe je in een team moet samenwerken, makkelijk met vrijheid om kan gaan, uitdagingen ziet in grote hoeveelheden data en zonder stress werkt onder deadlines? Hebben we het hier over jou? Meld je dan aan voor ons werk & werf-event. Uiterlijk 22 oktober hoor je van ons of jij één van de deelnemers bent.

Meld je nu aan!

Translate