Nieuwe mogelijkheden door deze Clearly update!

Clearly heeft er twee nieuwe functionaliteiten bijgekregen die we graag met jullie delen. De eerste functionaliteit gaat over slim zoeken. De tweede functionaliteit gaat over het kunnen versturen van een item van het ene naar het andere Clearly project. Dit noemen we cross-project spawn.

Slim zoeken
Kan ik van alle meldingen zien welke een klacht zijn? Of kan ik zien welke stakeholders het standpunt tegen hebben? Deze vraag komt jou misschien ook bekend voor. Bij ons kwam die vaak langs en dat was de reden om hier iets op te ontwikkelen. We wilden het vooral simpel houden, zoals je Clearly kent. Dus geen ingewikkelde zoek interface maar gewoon een enkel filterknopje.

Hoe werkt dat?
Je opent een werkitem en gaat met je muis naar het veld met die waarde waar je op wilt zoeken. Er verschijnt dan een filterknopje waar je op kunt klikken. In het voorbeeld hierboven zoeken we bijvoorbeeld alle stakeholders die ‘tegen’ zijn.
Het zoekveld wordt automatisch ingevuld met die zoekwaarde en zo vind je dus meteen alle stakeholders die als standpunt ‘tegen’ hebben. Je kunt ook zoeken op meerdere termen, of zelf een zoekterm intypen.

Cross-project spawn
De meeste Clearly gebruikers werken nu nog in één Clearly project tegelijkertijd. We krijgen echter steeds vaker klanten die Clearly inzetten op meerdere projecten. Er kan dan de behoefte ontstaan voor bijvoorbeeld het centraal beheren van alle meldingen, over projecten heen. Of er ontstaat een situatie waarin meerdere Clearly projecten zich in hetzelfde gebied afspelen, waardoor meldingen bij het ene project binnen kunnen komen maar in een ander project afgehandeld moeten worden. Om aan die behoefte invulling te geven, komen we met de nieuwe functionaliteit: cross-project spawn.

Met cross-project spawn wordt het mogelijk om items vanuit het ene project naar het andere project te sturen. Een melding kan bijvoorbeeld vanuit een centraal meldingen project worden doorgestuurd naar een specifiek project voor verdere afhandeling. Of een melding die onverhoopt bij het verkeerde project is binnengekomen, kan worden doorgestuurd naar het juiste project om daar afgehandeld te worden, zónder handmatig overtikken van alle gegevens.

Met de ontwikkeling van Cross-project spawn zetten we een belangrijke stap om Clearly eenvoudig bedrijfsbreed in te kunnen kunnen zetten als het centrale samenwerkingsplatform. In de toekomst komt er nog veel meer functionaliteit die bijdraagt aan het over projecten heen kunnen inzetten van Clearly, denk dan bijvoorbeeld aan uitgebreidere rapportagemogelijkheden.

What’s next
Momenteel wordt er gewerkt aan een uitgebreide Export functionaliteit. Hiermee kun je met een druk op de knop alle informatie uit Clearly halen en verder analyseren om zo optimaal grip te houden op jouw KPI’s in het project!

We zijn natuurlijk benieuwd naar jullie ervaringen, deel ze gerust. We hebben een Clearly LinkedIn groep aangemaakt speciaal voor onze Clearly gebruikers zodat jullie laagdrempelig ervaringen en vragen kunnen delen. Maar gewoon een berichtje naar je contactpersoon bij Future Insight kan natuurlijk ook altijd.

Met vriendelijke groet,

Future Insight, de ontwikkelaars van Clearly.

Contact

Translate