Interview Rick Klooster en Jaan Saar- winnaar building SMART open BIM award

Rick Klooster – CTO Future Insight en Jaan Saar Hoofd Digitale Bouw – Ministerie van Economische Zaken en Communicatie voor Estland zijn in de categorie Technology als dé winnaar van de building SMART open BIM awards uit de bus gekomen.

In een tweedelig interview vertellen ze je alles over de aanleiding van het project tot aan de toekomstplannen.

Bekijk deel 1 van het interview:
In het eerste deel van het interview vertellen Rick Klooster en Jaan Saar je meer over waarom open standaarden nou zo belangrijk zijn, waarom het belangrijk is dat de oplossing web-based aangeboden wordt en welke checks je er zoal mee kunt uitvoeren.


Bekijk deel 2 van het interview
In deel 2 van het interview nemen we je mee naar de toekomstplannen. Jaan Saar neemt je mee in zijn toekomstplannen waarbij hij het belangrijk vindt om zoveel mogelijk te automatiseren en het werk daarmee zo makkelijk mogelijk te maken en daarmee tijd en fouten te besparen.

Om van de global open BIM gemeenschap te horen dat we bezig zijn met de goede dingen ziet Rick als een grote erkenning voor het verrichtte werk.

Dit en meer in deel 2 van het interview.

Meer weten?

Wil je meer weten over de vergunningchecker? Neem dan contact op met Rick Klooster via 0(6) 46 909 779 of via [email protected].

Contact

Translate