Hét online samenwerkings platform

Clearly is hét online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten.

VANAF € 500

per maand

  • See it

    Clearly maakt elk werkproces inzichtelijk. Zo is transparant wat de actuele status is van een proces binnen een project, wie aan welke taak werkt en wat de bijbehorende informatie is. Ook de relaties tussen verschillende processen maakt Clearly duidelijk. Hierdoor heeft iedereen toegang tot alle informatie en is er écht grip op het project.

  • Get it

    Clearly helpt opdrachtgevers en opdrachtnemers beter samenwerken in projecten. Zowel in de voorbereiding, tenderfase als uitvoeringsfase is Clearly van grote meerwaarde voor het inzichtelijk maken van informatie, voor transparante communicatie tussen projectleden én voor heldere documentatie.

  • Do it

    Op basis van ons format en uw behoefte bepalen we samen welke processen en informatie nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van het project. Clearly staat daarna snel voor u klaar om in gebruik te nemen. Gedurende het project bieden we ondersteuning bij het gebruik van Clearly .

Contact

Translate